Motala El & Automationsteknik

Projektering & Projektledning

Projektledningen för att få er tanke till en färdig anläggning kan ni överlåta åt oss.

Vår
Affärside

Vår affärsidé är att kunna leverera styrning och övervakning av vatten och avloppsanläggningar. Från er idé till en färdig anläggning, dokumenterad & klar. Genom mångårig erfarenhet inom området ser vi till att just er anläggning anpassas och konstrueras på bästa sätt.

Kvalitet & Noggrannhet

Motala El & Automationsteknik kvalitetspolicy är, att genom ständiga förbättringsåtgärder i våra uppdrag kunna tillgodose kunderna med rätt kompetens i samtliga led för alla tjänster vi erbjuder.

Miljö & Hållbarhet

Vår miljöpolicy är att tillsammans med våra leverantörer sträva efter så låg miljöpåverkan som är möjligt. Vi ska följa miljölagstiftningen så att våra kunder har tilltro till vårt miljöarbete. Vi ska förebygga föroreningar och utsläpp.

Från en tanke till en färdig anläggning!

Vi ser till att de olika delmomenten sköts rätt.

Med effektiva metoder för anläggningar, engagemang och erfarna projektledare förverkligar vi din storslagna idé om att bygga om entrén. Vi ser till att dom olika delmomenten under ett projekt sköts och blir utförda. På rätt sätt.

Har du frågor kring projektering eller projektledning? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Frågor & Svar

Vanliga frågor om oss.

Vad innebär en projektering?

Projektering är utredning-, förberedelsearbete processen som sker innan genomförandet av en byggnation.

Vad är fördelarna med att anlita Motala El & Automationsteknik?

Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss, därför lämnar vi alltid våra kunder alltid en garanti på all våra tjänster. Det gör vi eftersom vi ser till att arbetet görs rätt från start, men det känns alltid bra för dig som kund att ha en extra trygghet. Vi genomför alla projekt med samma känsla för detaljer och uppriktigt engagemang, stora som små.