Motala El & Automationsteknik

Elinstallation / Felsökning

Vi tar ansvar för elprojekteringen/ elinstallationen samt dokumentationen av detta. Vi har möjlighet leverera kompletta automatikskåp, eller ombyggnad av befinligt.

Vår
Affärside

Vår affärsidé är att kunna leverera styrning och övervakning av vatten och avloppsanläggningar. Från er idé till en färdig anläggning, dokumenterad & klar. Genom mångårig erfarenhet inom området ser vi till att just er anläggning anpassas och konstrueras på bästa sätt.

Kvalitet & Noggrannhet

Motala El & Automationsteknik kvalitetspolicy är, att genom ständiga förbättringsåtgärder i våra uppdrag kunna tillgodose kunderna med rätt kompetens i samtliga led för alla tjänster vi erbjuder.

Miljö & Hållbarhet

Vår miljöpolicy är att tillsammans med våra leverantörer sträva efter så låg miljöpåverkan som är möjligt. Vi ska följa miljölagstiftningen så att våra kunder har tilltro till vårt miljöarbete. Vi ska förebygga föroreningar och utsläpp.

Felsökning av elanläggning

Har det plötsligt uppstått problem i elanläggningen?

Motala El & Automationsteknik hjälper dig gärna med felansökningar. Med hjälp av våra underleverantörer runt om i Sverige har vi möjlighet att snabbt och flexibelt hjälpa dig på plats om det skulle uppstå problem i elanläggningen.

Har du frågor kring elinstallation eller felsökning? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Frågor & Svar

Vanliga frågor om oss.

Kan ni leverera kompletta automatikskåp, eller ombyggnad av befinligt runt hela Sverige?

Ja! Vi har hjälpt kunder sedan 2000 med levereranser av kompletta automatikskåp, eller ombyggnad av befinligt i hela Sverige.

Vad gör ni för miljö och hållbarhet?

Motala El & Automationstekniks policy är att tillsammans med våra leverantörer sträva efter så låg miljöpåverkan som är möjligt. Vi ska följa miljölagstiftningen så att våra kunder har tilltro till vårt miljöarbete.